Amazing Race Jr kaupunkiseikkailut

Amazing Race Jr on suuren suosion saavuttanut liikunnallinen seikkailu, jossa joukkueet kohtaavat lähiympäristöön sijoitettuja tiimitehtäviä, kassakaappeja, lukittuja salkkuja ja kätköjä.

Amazing Race Jr on vauhdikas joukkuekilpailu, jossa tavoitteena on löytää annettujen tehtävien avulla maali ja selviytyä sinne ensimmäisenä. Ohjelman aikana joukkueet kohtaavat kassakaappeja, lukittuja salkkuja, arvoituksia, kätköjä ja monipuolisia tiimitehtäviä.

Kilpailu ei ole kuitenkaan vain juoksukilpailu hikikarpalot otsalla, vaan voittamiseen tarvitaan vahvaa tiimityötä, työnjakoa, ongelmanratkaisutaitoa ja ehkäpä ripaus Hannu Hanhen tuuriakin.

Vaikka Amazing Race Jr on liikunnallinen oheisohjelma, peruskunnolla pärjää oikein hyvin ja joukkueet voivat tehdä myös hieman sisäistä työnjakoa. Kaikki pärjäävät mukana!

Ohjelman lomassa osallistujat pääsevät myös tutustumaan kohteen luontoon, historiaan ja nähtävyyksiin (reittiin vaikuttaa käytettävissä oleva aika, toteutuskohde ja toiveet liikunnallisuuden suhteen). Kirjallisen kilpailumateriaalin lisäksi joukkueilla on – hieman toteutettavasta versiosta riippuen – käytössään myös kamerat ja gps:t.

Suuremmille ryhmille (70-1000) suosittelemme toteutusta rogaining -versiona, jossa joukkueiden tavoitteena ei ole löytää maalia, vaan kerätä mahdollisimman paljon pisteitä, suorittamalla hauskoja ja monipuolisia haastetehtäviä lähiympäristössä. Rogaining -versiossa joukkueet tekevät alussa itselleen toimintasuunnitelman annettujen haastetehtävien ja kartan avulla. Joukkueet voivat siis omat vahvuutensa huomioiden itse valita, mitä tehtävistä lähtevät suorittamaan ja kuinka lähtevät suurinta pistepottia tavoittelemaan.

Amazing Race Jr on ollut vuodesta toiseen virkistyspäivien, tyhypäivien ja polttareiden kestosuosikki ja onkin ollut valikoimassamme jo lähes 20 vuotta!

Varattavissa ryhmällenne ympäri vuoden.
Toteutettavissa koko Suomen alueella kaupunkikeskustoissa sekä pienimuotoisempana versiona kokouskohteissa. Hämeenlinna, Lahti, Tampere, Helsinki, Espoo, Vantaa, Riihimäki, Forssa, Hanko, Jyväskylä, Kouvola, Joensuu, Oulu, Seinäjoki, Turku, Tallinna…You name it!

Ota yhteyttä, pyydä tarjous ja rakennetaan ryhmällenne hieno ohjelma!

 

Jaa tämä palvelu.

Kuvia tapahtumista

LISÄÄ SAMAN RYHMÄN PALVELUJA