Tarina, Tavoitteet ja Arvot

Fenix Ohjelmapalvelut Oy on Siipesi Seikkailuun, kun kaipaat hyväntuulista ja mieleenpainuvaa toimintaa ryhmällesi! “Siipesi Seikkailuun” juontaa juurensa yrityksen logoon, joka kuvastaa tarun Fenix lintua – uusiutumiskykyistä ja rohkeaa!

Kaikki alkoi 1996 Valkeakoskella

Nimenä oli tuolloin Luonto- ja eräpalvelut Fenix. Toiminta oli jo tuolloin innovatiivista ja monipuolista, joskin luonto- ja etenkin linturetket näyttelivät nykyistä suurempaa osuutta toiminnasta. Intohimo tuottaa iloa ja elämyksiä ihmisille oli syttynyt.

Vuonna 2000 toiminta siirtyi Hämeenlinnaan

Entistä isommat tapahtumat ja lisääntyneet tapahtumamäärät toteutettiin tiiviissä yhteistyössä yhteistyökumppaneiden kera. Liikevaihto jatkoi kasvuaan tasaisesti ja yhteistyöverkostoa laajennettiin koko eteläisen Suomen alueelle.

Tänä päivänä valtakunnallinen kumppanisi

Tänä päivänä Fenix Ohjelmapalvelut Oy toimii valtakunnallisesti “Hangosta Ouluun”. Pääkallopaikka on edelleen Hämeenlinnassa, josta käsin liikumme eri puolille Suomea. Liikevaihto 2019 oli noin 750 000. Yritys työllistää kokopäiväisesti ympärivuoden 9 henkilöä sekä sesongin mukaan suuren joukon taitavia tapahtumatyöntekijöitä, ohjaajia ja alihankkijoita. Asiakasryhmien koot vaihtelevat tapahtumasta riippuen 10 – 1000 hlön välillä.

Tavoitteet, ekologisuus ja eettisyys

Tavoitteemme on uudistua jatkuvasti ja olla ehtymätön ideapankki tapahtumanne kokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa -oli kyseessä sitten ulkoilua kokouksen lomaan, virkistys- tai tykypäivä, alan konsultaatiot, teemallinen iltaohjelma, pikkujoulut, koko konsernin kick off tai puhtaasti hauskanpito yhdessä. Vahvuutemme on myös nopea reagointi varaohjelmien toteutuksessa sisätiloihin, jos sadesää yllättää. Toimintamme on myös ekologisen ja eettisen suurennuslasin alla katseenkestävää. Vastuullisuus ja kestävä kehitys matkailu- ja tapahtuma-alalla on tärkeä osa toimintaamme ja pyrimme jatkuvasti myös kehittymään ja kouluttautumaan asian tiimoilta.

Turvallisesti, ammattitaidolla ja suurella sydämellä!     
– Team Fenix