Fatbike-vuokraus ja ohjatut retket

Fatbiket kaikkiin elämäsi maastoretkiin

Järjestämme ryhmille ohjattuja fatbike-retkiä ympäri vuoden. Retkiä toteutamme kokouskohteiden lähiympäristössä sekä retkeilyalueilla valtakunnallisesti, pääasiassa kuitenkin eteläisessä Suomessa.

Etelä-Suomen monipuolisista maastoista löytyy reittivaihtoehtoja jokaiselle, lähtötasosta riippumatta.
Omia suosikkejamme ovat mm. Lahdessa Salpausselän upeat maastot, Aulangon satumainen metsäluonto Hämeenlinnassa, Poronpolku Lopella, Hyvinkään Usmin ympräristö, Keskuspuisto, Nuuksio ja Korson reitit pääkaupunkiseudulla, Kauppi Tampereella sekä Hangon merellinen ympäristö neulaspolkuineen.

Kaikkiin retkiin on yhdistettävissä myös tarjoilut ja nokipannukahvit.

Aiempaa kokemusta fatbikeista tai maastopyöräilystä et tarvitse – kokeneen oppaan opastuksella perustekniikat ja niksit tulevat turvallisesti tutuksi ja voit vain keskittyä nauttimaan fatbiken tasaisesta kyydistä.

Vuoraa fatbiket omatoimiretkille!

Vuokraamme fatbikeja myös omatoimisille retkille. Pyöriä varattavissa 20 kpl, merkit Trek Farley 5 sekä junnukoossa myös Felt DD30. Runkokokoja löytyy koko perheelle junioreista (n. 135cm ylöspäin koot) perheen pisimpään.
Kysy ehdotuksia reiteistä tai hae gpx -jälkiä esim. www.jalki.fi tai www.trailmap.fi sivustoilta.  Fatbikeja toimitamme korvausta vastaan toiveidenne mukaiseen lähtöpaikkaan.