Tour de Rantareitti (Hämeenlinna)

Tour de Rantareitti on rentohenkinen mobiilipeli Hämeenlinnan kauniilla rantareitillä.

Kaipaatko työporukalle rentoa yhdessätekemistä Hämeenlinnassa? Ulkoilua ja liikuntaa, muttei varsinaisesti hiki- sellaista? Jotain joka sopii kaikille? Oheen pientä leikkimielistä kisailua pientiimeissä? Perinteiset tiimikisailut on jo yhdessä koettu?

Tour de Rantareitti tarjoaa kaikkea tätä!
Tour de Rantareitti on pientiimeissä suoritettava leikkimielinen kilpailu Hämeenlinnan kauniilla rantareitillä – keskiaikaisen linnan ja Vanajaveden maisemissa. Tavoitteena joukkueilla on kerätä itselleen mahdollisimman suuri pistepotti, vastaamalla matkan varrella esiin nouseviin kysymyksiin. Kysymyksiä ratkotaan mobiilisti. Kussakin pientiimissä tulee olla yksi älypuhelin, johon pelisovellus ladataan. (Latauksesta ei tule kuluja ja sovelluksen voi poistaa pelin päätteeksi). Peliin tiimi pääsevät saamallaan salasanalla.

Oikeasta vastauksesta pistepotti kasvaa – väärästä pienenee. Helppoa!? Aikaa kunkin kysymyksen vastaamiseen on 90 sekuntia.

Peruspaketin sisältö on valmiiksi rakennettu kokonaisuus. Tehtävien sisältöä voidaan lisämaksusta myös muokata ryhmän toiveiden mukaan (esim. yrityksen koulutusteemaan tai vaikkapa polttarisankariin liittyvät kysymykset).

Tour de Rantareitti on varattavissa yritys- sekä yksityisryhmille. Toteutus kävellen, mutta onnistuu toki myös jousten tai pyörillä.
Kokonaismatka noin 6,5 km. Kokonaiskesto alkuohjeistuksineen ym. noin 1,5 tuntia.

Jaa tämä palvelu.

Kuvia tapahtumista

LISÄÄ SAMAN RYHMÄN PALVELUJA

2 h1-10 tiimiä (suositus 2-3 hlö/tiimi)

Murhamysteeri Boistö - on seikkailullinen ulkoilmaohjelma, joka kuljettaa ryhmänne vanhan luotsisaaren historian ja kiehtovan tarinan pyörteisiin.

20210430091611