Sibeliuksen jalanjäljissä

Tervetuloa voimaantumaan metsäluontoon! Tutustumme Hämeenlinnassa sijaitsevan luonnonsuojelualueen, Sibeliuksen Metsän, luontoon ja Aulangon kiehtovaan historiaan patikoiden.

Tervetuloa voimaantumaan metsäluontoon!

Aulangolla sijaitseva uusi suojelualue, Sibeliuksen Metsä, on kaunis helmi Aulangonjärven rannalla.
Tutustumme alueen luontoon patikoiden ja Aulangon kansallismaisemassa rentoutuen.

Jean Sibelius (1865-1957) oli syntyjään Hämeenlinnalainen ja hänen kerrotaankin viettäneen usein aikaa metsäluonnossa Aulangolla.
Sibeliuksen nimeä ja muistoa kunnioittava luonnonsuojelualue perustettiin 2018 ja on pinta-alaltaan 97 hehtaaria.  Sibeliuksen Metsä sisältää monipuolisen kattauksen alueelle tyypillistä luontoa ja linnustoa.

Retken kesto (1-5h) ja kokonaismatka sovitaan etukäteen ryhmäkohtaisesti.
Retkeen on yhdistettävissä myös nuotiotarjoilut Aulangonjärven rannalla. Puolipäiväretkien yhteydessä vierailemme myös Aulangon puistometsän alueella ja näkötornilla, jonka tasanteella Jean Sibeliuksen kerrotaan saaneen inspiraationsa Finlandia-hymniin!

Hinta muodostuu keston, ryhmäkoon sekä mahdollisten tarjoilujen mukaan. Ota yhteyttä!

 

Jaa tämä palvelu.

Kuvia tapahtumista

LISÄÄ SAMAN RYHMÄN PALVELUJA

1-5 h10 - 50 hlö

Tervetuloa voimaantumaan Sibeliuksen Metsään Aulangolle! Opastettu retki johdattaa osallistujat Aulangon kiehtovan historian ja Sibeliuksenkin tunteman luonnon äärelle.

20200410160603
2-4 h1-20 tiimiä (suositus max 5hlö/tiimi)

Tour de Aulanko on hauska ja liikunnallinen mobiililaitteilla suoritettava joukkueseikkailu. Lähde ottamaan kisaa kaveriporukalla, perheen kesken tai virkisty työporukalla!

20200102223837