Kickbike-retki

Kickbike -kierros kauniilla rantareitillä tai kokouskohteen ympäristössä – Hämeenlinna – Lahti – Helsinki – Turku – Tampere – you name it!

Kickbike -retki rantoja myötäilevällä tasaisella rantareitillä tai kokouskohteenne ympäristössä.  Toteuttavissa – lähes missä vain!
Hämeenlinnan rantareitillä keskiaikaisen linnan historiallisissa maisemissa, Lahdessa upean Vesijärven rannoilla, Helsingissä Katajanokalta – Kaivariin, Vanhankaupunginlahdella tai Töölönlahden ympäri, Tampereen legendaarisella Pyynikillä, Hangon satumaista rantabulevardia viilettäen…

Vauhdikkaasti tai leppoisasti nautiskellen – te päätätte! Nykyajan Kickbike on Suomessa 1994 kehitetty liikuntaväline, joka soveltuu hyvin esim. paljon työssään tai opiskeluissaan istuville. Lonkankoukistajat, pakarat ja reidet aktivoituvat tehokkaasti ja lantionseudun ja alaselän liikkuvuuden vahvistaminen hoituu siinä sivussa huomaamatta. Hauskaa ja tehokasta!

Aiempaa kokemusta kickbikeista ei tarvita. Hintaan sisältyy opas, kickbiket ja kypärät.
Kuluneet kalorit voimme ottaa takaisin nuotiotarjoilujen tai torikahvien ja jätskin kera (ei sis. perushintaan, tarjoilut toiveiden mukaan).

Kickbiket voit myös vuokrata omatoimiretkelle.

Jaa tämä palvelu.

Kuvia tapahtumista

LISÄÄ SAMAN RYHMÄN PALVELUJA